Àrea d'acció territorial i serveis urbans

Coronavirus Covid-19

L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès està aplicant un protocol preventiu d’actuació davant l'atual situació de crisi per risc de contagi de coronavirus (Covid-19) entre la població. Mantingueu-vos informats pels canals web i xarxes socials de fonts oficials, com són l'espai web específic de l'Ajuntament: https://www.vilafranca.cat/coronavirus i al canal Cat Salut.

Més informació

Notícia

Actes de la Setmana Europea de la Mobilitat a Vilafranca

10 de setembre de 2019

En el marc de la Setmana europea de la mobilitat s’organitzen a Vilafranca del Penedès diferents actes per tal que la ciutadania participi i se sensibilitzi sobre com moure’s pels pobles i ciutats d’una manera més sostenible i segura.
El primer acte és la Cursa de Transports interurbana que es realitzarà el proper dijous 19 de setembre de 17.30 a 19h. A través de voluntaris es realitzen diferents rutes amb l’objectiu de comparar les emissions, el cost i el temps de viatge des de diferents pobles de la comarca fins a Vilafranca. El seguiment a temps real de la cursa, que coincideix amb el punt final de la Cursa de Transports, serà el local de l’Associació de Veïns/es del Molí d’en Rovira (plaça Vilanova i la Geltrú, núm. 1). Qui vulgui participar com a voluntari en alguna de les rutes, cal posar-se en contacte amb la Plataforma pel Transport Públic Alt Penedès: altpenedes@transportpublic.org
El dissabte 21 de setembre començarà amb un ‘Taller de reparació de bicicletes’ que es realitzarà de 10 a 12h al cafè-taller La Biciclera (plaça de l’Era Enrajolada, núm. 1). Es donarà un petit obsequi a cada participant. Inscripcions: info@labiciclera.com.
A la tarda es celebrarà la tradicional Pedalada Verda dels Castellers de Vilafranca, a les 17h, a la rambla de Sant Francesc, que recorrerà els carrers principals del municipi.
Finalment, el diumenge 22 de setembre, a les 11h, es realitzarà la passejada guiada ‘Tastet de tardor’ per la plana agrícola de Sant Pau amb destí final al mirador de Sant Pau, on es realitzarà un taller sensorial de fruits de la tardor. Una passejada destinada al públic familiar i a la ciutadania en general. El punt de trobada és la cruïlla del balcó de les Clotes amb el camí de Pacs.